Unieważnienie zapłaty
Agnieszka Klimkiewicz
2024-11-28
To stop receiving notifications on forum posts unmark the star icon macOS
Dzień dobry,

mam problem związany z MyStandard Biznes Hansa. Mianowicie, został popełniony błąd na karcie "Zapłata". Chciałbym móc pozbyć się tej konkretnej karty w celu poprawy błędu. Nie mogę niestety ani zdjąć "OK", ani unieważnić karty. Czy jest jakieś dodatkowe rozwiązanie tego problemu?

Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka Klimkiewicz
2024-11-28
Witam.
Faktycznie zapłaty nie można unieważnić, sprawdziłam i nie ma też opcji dodania tego grupą dostępu. Zgłoszę jako życzenie bo Płatność w księdze zakupu można unieważnić.
Na tem moment zostaje dokument odwrotny na kwotę minus.

Pozdrawiam
Agnieszka Klimkiewicz
Agnieszka Klimkiewicz
2024-11-28
Dziękuję za odpowiedź. Karta faktury sprzedaży również posiada błąd, a została rozliczona czego nie mogę cofnąć. W związku z tym karty faktury sprzedaży również nie mogę unieważnić. Czy tej karty mogę się pozbyć w inny sposób? Być może interwencje informatyka przejmującego zdalnie kontrolę rozwiązałaby mój problem?
Agnieszka Klimkiewicz
2024-11-28

Jeśli wprowadzi Pan zapłatę odwrotną będzie mógł Pan unieważnić fakturę bez problemu
This thread has been closed for further comments. Please create a new thread
Back to the list
Latest Posts
You can subscribe to notifications for any post in this forum by selecting the 'star' icon on the top right corner of the topics list. You have to log in to use this functionality.