Brak administratora
Dominika Bohdanowicz
2017-04-26
Witam,

chciałabym pozmieniać pewne ustawienia w systemie. Byłam pewna, ze jestem administratorem systemu (tak było w poprzedniej wersji). Jestem przypisana do grupy dostępu ADM.

Nie ma u nas nikogo innego o takich uprawnieniach. Jak możemy ustanowić nowego administratora?

Pozdrawiam
Dominika Bohdanowicz
Bintech Sp. z o.o.
Agnieszka Klimkiewicz
2017-05-05
Witam.

Dostęp do systemu nie zależy od wersji ale od dokonanych w systemie ustawień. Tylko osoby, które mają dostęp do Modułu System > Osoby - mogą na kartach osób określić/zmienić przypianą grupę dostępu, którą można zdefiniować w Moduł System > Ustawienia > Grupy dostępu. Jeśli nie ma Pani takiego dostępu musi zalogować się do systemu osoba, która posiada szersze uprawnienia.
Ten wątek został zamknięty. Utwórz nowy jeśli chcesz kontynuować.
Powrót do listy
Najnowsze posty
Agnieszka Klimkiewicz
Witam. Jeśli nie widać w Module System >> Ustawienia >> opcji Konfiguracja oznacza to, ...
09:00 26 Feb 2025
Agnieszka Klimkiewicz
Witam. Możliwość wiekowania należności i zobowiązań jest aktualnie dostępna wyłącznie w produkcie S...
08:54 26 Feb 2025

Monitorujemy forum w dni robocze i w miarę możliwości odpowiadamy na pytania w przeciągu 24 godzin.

Zaznacz "gwiazdkę" dostępną w prawym górym rogu danego posta, a otrzymasz powiadomienie o dodanych odpowiedziach. Aby skorzystać z tej funkcji musisz być zalogowany.