Wiekowanie należności i zobowiązań
2025-02-07
To stop receiving notifications on forum posts unmark the star icon macOS
Dzień dobry,

nie mogę znaleźć funkcji wiekowania należności i zobowiązań. Wiem, że powinna to być opcja dostępna na karcie "Zestawienie należności" lub "Zestawienie zobowiązań". Niestety w tych oknach nie widzę możliwości wybrania takiego ustawienia. Wiem też, że ustawienia dotyczące wiekowania powinny znajdować się wśród ustawień w module sprzedaży, lecz tego również tam brakuje. Jak aktywować tą funkcję w wersji Standard Biznes?
This answer was correct
Created byAgnieszka Klimkiewicz08:54 26 Feb 2025
Witam.
Możliwość wiekowania należności i zobowiązań jest aktualnie dostępna wyłącznie w produkcie Standard ERP i nie można jej aktywować w produkcie Standard Biznes.
Zakładamy, że takie możliwości są potrzebne w większych firmach.
Zgłoszę do działu rozwoju, jeśli będzie dycyzja o dodaniu tej funkconalności dam znać.
Pozdrawiam
This answer was correct
Agnieszka Klimkiewicz
2025-02-26
Witam.
Możliwość wiekowania należności i zobowiązań jest aktualnie dostępna wyłącznie w produkcie Standard ERP i nie można jej aktywować w produkcie Standard Biznes.
Zakładamy, że takie możliwości są potrzebne w większych firmach.
Zgłoszę do działu rozwoju, jeśli będzie dycyzja o dodaniu tej funkconalności dam znać.
Pozdrawiam
This thread has been closed for further comments. Please create a new thread
Back to the list
Latest Posts
HC
Bom dia, vimos por este meio, uma vez mais solicitar uma solução urgentemente para o facto de não...
10:26 13 Jun 2025
Boa tarde, Estamos há um dia sem faturar, agradecemos resolução urgente do problema. O program...
19:44 5 Jun 2025
You can subscribe to notifications for any post in this forum by selecting the 'star' icon on the top right corner of the topics list. You have to log in to use this functionality.