Serverkontakt/blank hovedbok
Jan Sigurd Østberg
2017-10-10
Stiftelsen Militærhospitalet var innlogget, men kontakten med server ble stadig brutt. Det førte ikke frem å svare at kontakten skulle gjenopprettes. Det har aldri fungert og har derfor valgt avslutt og startet opp igjen.


På Forum-siden fant jeg opplysning om at problemer med serverkontakt kunne løses ved å lukke programmet, finne filen Standard Accounts.hdf, endre navn på filen og starte opp igjen. Gjennomførte dette og mistet all føring på firmaet. Har deretter endret tilbake til opprinnelig navn på filen uten at det har hjulpet.

Ber om bistand til å å gjenopprette hovedbok på Stiftelsen Militærhospitalet.
Please log in to view the files
Per
2018-01-31
Hei Jan Sigurd.

Beklager sent svar.

Du kan gå inn på Mystandard, logge deg inn der, under "Server Management" finner du så "Connect" der kan du laste ned en ny klient. Gjør det, og legg den i en ny mappe som du skapt på skrivbordet, logg så inn dit og velg "Koble til Firma" koble til din firma og sjekk om det går bedre.

lenk: https://mystandard.hansaworld.com/loginpage
Norske spørsmål må tas på Norgeforumet, vi som sitter og arbeider i Norge sjekker kun Norge-forumet, spørsmål som blir registrert på annet språk en engelsk i engelskforumet blir ignorert.


Vennligst still spørsmålet ditt hit istedenfor:
http://forum.hansaworld.com/nor/StandardAccountsForum

Mvh.
Per
HansaWorld Support
Back to the list
Latest Posts
You can subscribe to notifications for any post in this forum by selecting the 'star' icon on the top right corner of the topics list. You have to log in to use this functionality.