Planas S
2020-04-17
Sveiki,
Turiu užsakytą planą S.
Pagal kainoraštį S planą sudaro: Bazinis paketas; Automatinės DK operacijos; Kasa; El. laiškai; Objektai; Dokumentų formos; Avansiniai mokėjimai.
Ankščiau pagal šį planą galėjau naudotis Kasos moduliu. Šiuo metu jo nebėra. Ar papildomai dar reikia pirkti ir Kasos modulį?
Šis atsakymas yra teisingas
Sukurta:Pijus Juodis15:56 17 Bal 2020
Sveiki,

Kasos modulis priklauso šiam planui.

Ar galite atsiųsti savo kliento kodą? Jį rasite el. parduotuvės skiltyje Mano Paskyra.

Pagarbiai,
Standard Apps
Šis atsakymas yra teisingas
Pijus Juodis
2020-04-17
Sveiki,

Kasos modulis priklauso šiam planui.

Ar galite atsiųsti savo kliento kodą? Jį rasite el. parduotuvės skiltyje Mano Paskyra.

Pagarbiai,
Standard Apps
2020-04-17
Sukurta:Pijus Juodis15:56 17 Bal 2020
Sveiki, Kasos modulis priklauso šiam planui. Ar galite atsiųsti savo kliento kodą? Jį rasite el. parduotuvės skiltyje Mano Paskyra. Pagarbiai, Standard Apps
Ačiū!

Viskas atsistatė.
Šiam įrašui komentarų kurti negalima. Prašome sukurti naują įrašą
Grįžti į temą
Naujausi įrašai
UAB Nordcarrier Baltic
Laba diena Suvedžiau apmokėjimą NOK, būdas - bankas NOK. paspaudžiau ok ant Užsakyta ir OK,bet neiš...
12:23 20 Birž 2025
Kristina Bagdoniene
Laba diena, Ačiū už žinutę ir atsiprašome už nepatogumus. Patvirtiname, kad apmokėjimas už 12 mėnes...
10:10 13 Sau 2025

Forumas tikrinamas darbo valandomis. Stengiamės atsakyti į visas užklausas 24 valandų bėgyje.

Pranešimus apie kiekvieną naują forumo įrašą galite įjungti pasirinkę 'žvaigždutę' esančią forumo temų sąrašo viršuje. Tam reikia prisijungti prie forumo.