Kreditinė mokėjimo kortelė
Vartotojas 1
2017-10-13
Laba diena, kadangi mano įmonė neturi kreditinės mokėjimo kortelės,
aš negaliu užpildyti reikalaujamos lentelės ir negaliu susimokėti

už naudojimąsi programa, bei apmokėti į krepšelį sukeltų papildomų veiksmų,
parašykite kaip man susimokėti, kad galėčiau dirbti su programa.
This answer was correct
Created byPijus Juodis11:12 26 Oct 2017
Sveiki,

Papildomus funkcionalumus galima apmokėti ne tik kreditine kortele, bet ir bankiniu pavedimu, gaunant PVM sąskaitą-faktūrą.

Norint pasirinkti mokėjimo būdą, jums reikia eiti į Valdymo Langas >> Pridėti funkcijų >> Mano Paskyra >> Keisti mokėjimo būdą ir pasirinkti "Invoice" (PVM sąskaita-faktūra). Tuomet spauskite "Patvirtinti", bei patikrinkite savo pirkinių krepšelį - jums turėtų pavykti užsakyti funkcionalumus neapmokant kreditine kortele.

Taip pat greitu metu bus pridėtas papildomas atsiskaitymo būdas - Paysera, kurio pagalba galėsite dar greičiau atlikti apmokėjimus už papildomus funkcionalumus.

Pagarbiai,
Standard Apps
This answer was correct
Pijus Juodis
2017-10-26
Sveiki,

Papildomus funkcionalumus galima apmokėti ne tik kreditine kortele, bet ir bankiniu pavedimu, gaunant PVM sąskaitą-faktūrą.

Norint pasirinkti mokėjimo būdą, jums reikia eiti į Valdymo Langas >> Pridėti funkcijų >> Mano Paskyra >> Keisti mokėjimo būdą ir pasirinkti "Invoice" (PVM sąskaita-faktūra). Tuomet spauskite "Patvirtinti", bei patikrinkite savo pirkinių krepšelį - jums turėtų pavykti užsakyti funkcionalumus neapmokant kreditine kortele.

Taip pat greitu metu bus pridėtas papildomas atsiskaitymo būdas - Paysera, kurio pagalba galėsite dar greičiau atlikti apmokėjimus už papildomus funkcionalumus.

Pagarbiai,
Standard Apps
Back to the list
Latest Posts
Simple Blue, Design e Comunicação Lda
Bom dia, Precisava mesmo de resposta urgente a este tema, uma vez que o prazo de entrega termina...
12:24 3 July 2025
You can subscribe to notifications for any post in this forum by selecting the 'star' icon on the top right corner of the topics list. You have to log in to use this functionality.