Nepreizs reģistrācijas kods
2016-12-07
Ievadot uz e-pastu atsūtīto reģistrācijas kodu, sistēma apgalvo, ka tas ir nepareizs, tajā pat laikā no jūsu sistēmas esmu saņēmusi epastu ar piekļuves info šim forumam. Turpinot darbu grāmatvedības programmā un veidojot pirmo rēķinu, pie tā saglabāšanas man parādās paziņojums "Kods nav reģistrēts:0". Ko man darīt, lai varu sākt pilnvērtīgi izmantot programmu?
2015-03-10
Labdien,

Par aktivizācijas kodu - atveriet moduli Sistēma >> Iestatījumi >> Interneta atslēga un nospiediet pogu 'Reģistrēties automātiskajām interneta atslēgām'. Ja tas nepalīdz - lūdzu uzrakstiet Jūsu pilno uzņēmuma nosaukumu un problēmas aprakstu uz lv@hansaworld.com

Attiecībā par paziņojumu "Kods nav reģistrēts:0" visticamāk Jums kļūdaini kādā no artikulu rindām tika ievadīts artikuls ar kodu 0, kas nav pieejams artikulu reģistrā. Šī iemesla dēļ sistēma uzrādīja attiecīgo paziņojumu.

/Valērijs
Back to the list
Pēdējie ieraksti
Labdien! Šim jautājumam nav vienas atbildes. PVN deklarācijas pielikumā 1.1 uzradās rēķinus gan p...
08:43 17 May 2021
Labdien, Atbilde uz jūsu jautājumu redzama šajā linkā: https://www.vid.gov.lv/lv/kura-pvn-pielikum...
14:16 7 Apr 2021
You can subscribe to notifications for any post in this forum by selecting the 'star' icon on the top right corner of the topics list. You have to log in to use this functionality.