karta płatności
Agata
2020-12-07
Dzień dobry,
Na karcie płatności nie można przejść do zakładek A,B,C ponieważ zachodzi na nie pasek przewijania. Uaktualniłam wersję do najnowszej i problem dalej występuje.
Agnieszka Klimkiewicz
2020-12-08
Witam.

Nie mieliśmy wcześniej zgłoszonego tego błędu, dlatego nadal niestety występuje. Zgłoszono do działu rozwoju. Dziękujemy z informację.
Agata
2020-12-09
zauważyłam również problem z wyświetlaniem raportu zestawienie zobowiązań po uruchomieniu go możliwe jest zaznaczenie dwóch opcji jednocześnie - waluta bazowa oraz waluta dostawcy. Pozdrawiam
Agnieszka Klimkiewicz
2020-12-11
Witam.

Dziękuję, ten błąd jest już zgłoszony, czekam na pilną naprawę.
Dam Pani znać jak będzie wersja z poprawkami.

Pozdrawiam
Agata
2020-12-28
Utworzone przez:Agnieszka Klimkiewicz08:40 11 Dec 2020
Witam. Dziękuję, ten błąd jest już zgłoszony, czekam na pilną naprawę. Dam Pani znać jak będzie wersja z poprawkami. Pozdrawiam
Pobrałam wersję z 22.12 ale póki co problem dalej występuje.
Agnieszka Klimkiewicz
2020-12-29
Witam.

Problem nie został jeszcze rowiązany. Jest zgłoszony jako pilny i czekamy na naprawę.
Dam znać jak zostanie wyeliminowany.
Pozdrawiam
Agata
2020-12-29
Próbowałam cofnąć się do poprzedniej wersji ale mam możliwość powrotu tylko do jednej wersji w tył więc po pobraniu wersji z 22.12 zeszłam do wersji z 6.12. Nie można cofnąć się do jeszcze wcześniejszej wersji ?

Agnieszka Klimkiewicz
2021-01-07

Cofnąć się można w danym kroku do wersji, która była wykorzystywana poprzednio, w Pani wypadku to wersja z 06.12.2020. Cofnięcie się do poprzedniej wersji powoduje powrót do bazy danych, która została skopiowana w momencie uaktualnienia. Jeśli w nowej wersji wprowadzono dane, zostaną one utracone. Można cofnąć Pani serwer do jeszcze wcześniejszej wersji, w kolejnym kroku, ale utraci Pani dane wprowadzone od tamtego uaktualnienia do dziś.

Problem z Płatnością został naprawiony i nowa wersja z poprawką powinna się pojawić na dniach.
Agnieszka Klimkiewicz
2021-02-12
Witam.

Problem jest rozwiązany i została opublikowana wersja 8.5 z 2021-01-13

Pozdrawiam
Agnieszka Klimkiewicz
Ten wątek został zamknięty. Utwórz nowy jeśli chcesz kontynuować.
Powrót do listy
Najnowsze posty
Agnieszka Klimkiewicz
Jeśli wprowadzi Pan zapłatę odwrotną będzie mógł Pan unieważnić fakturę bez problemu ...
14:37 28 Nov 2024
Agnieszka Klimkiewicz
Witam. Aby system umożliwiał zapisy i rozliczenia dokumentów w walutach obcych proszę się upewnić, ...
12:36 19 Sie 2024

Monitorujemy forum w dni robocze i w miarę możliwości odpowiadamy na pytania w przeciągu 24 godzin.

Zaznacz "gwiazdkę" dostępną w prawym górym rogu danego posta, a otrzymasz powiadomienie o dodanych odpowiedziach. Aby skorzystać z tej funkcji musisz być zalogowany.